Ofte stillede spørgsmål
Hvilke metoder bruger du?
Alle mennesker og deres situation er unik, og derfor er alle forløb unikke. Mit valg af metode er noget jeg tilpasser til dig og din problematik i samarbejde med dig. Ofte arbejder jeg ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang, og jeg inddrager elementer fra 3. bølge af kognitiv terapi i form af ACT og CFT. Derudover inviterer jeg kroppens input ind løbende i samtaleforløb på forskellig vis. Derudover tilbyder jeg sessioner i Familiekonstellation (også kaldet Systemisk Opstilling). I fanen 'Om mig' kan du læse om min tilgang, metoder, tidligere arbejdspladser, efteruddannelser mm

Hvilke tilgange og metoder bruger du? Alle mennesker og deres situation er unik, og derfor er alle forløb unikke. Mit valg af metode er noget jeg tilpasser til dig og din problematik i samarbejde med dig. Under fanen Om mig kan du læse om min tilgang, metode, tidligere arbejdspladser, efteruddannelser mm
Hvor lang tid varer et forløb?
Det er svært at sætte et præcis tal på, da det varierer alt efter problematikkens type, omfang og hvorvidt der er tale om en vanskelig omstændighed i ét område af livet eller på flere områder i livet.
Ved lettere problemstillinger kan et forløb være omkring 5 samtaler, og ved sværere eller mere gennemgribende problemstillinger vil der typisk være tale om forløb af minimum 10 sessioner. Typisk vil jeg foreslå i opstarten, at sessionerne ligger enten ugentligt eller med 14 dages mellemrum, hvorefter sessionerne som regel ligges med 2, 3 eller 4 ugers mellemrum, særligt henimod slutningen. Det er noget, vi aftaler sammen, så det passer til dit behov.
Hvilke aldersgrupper arbejder du med?
Jeg har i min psykologkarriere specialiseret mig i at hjælpe børn, unge og familier, og jeg er derfor meget erfaren udi terapiforløb med både børn, unge og voksne. I Psykolog i Fællesskab arbejder jeg med unge fra 12 år og opefter samt voksne. Jeg tilbyder desuden forældrerådgivning til familier, hvor der er bekymring for barns eller børns trivsel. Forældrerådgivningen kan, når det er relevant, suppleres af familiesamtaler og/eller børnesamtaler med børn fra 4-årsalderen og opefter. Læs mere om disse forløb under fanen Forældrerådgivning & familiesamtaler.


Er der nogen forventninger til mig som klient?
I et psykologforløb hos mig, må du være ligesom du er. Der er ikke rigtige og forkerte svar, og der er ingen tanker og følelser, der er for små, store eller skamfulde. I mit rum er du velkommen, lige som du er og lige som du har det. Min tilgang er, at der ikke findes følelser der er negative og positive – men der findes følelser, som er lette at være med og følelser, der er svære at være med. I et forløb hos mig vil du opleve, at jeg bestræber mig på, at vi møder alle følelser med venlighed og nysgerrighed. Min erfaring er, at de alle kommer med et budskab som er værdifuldt – og når vi lærer at rumme de følelser, der kan lede til dårlige vaner, mistrivsel eller destruktiv adfærd, så får vi mulighed for at ændre mønstret af, at vores følelser overvælder eller styrer os. Så kan vi i stedet vælge nye vaner og handlemønstre der bringer os tættere på det, vi ønsker os. Det essentielle for et givende psykologforløb er, at du har lyst til at være nysgerrig og gå på udforskning i det, du oplever, tænker, føler og gør. Hvis du tænker, at jeg kan være den rette til at hjælpe dig i den udforskning vil jeg rigtig gerne være rejsefælle og vejviser på din rejse.
Tilbyder du andre ydelser end individuelt terapiforløb?
Ja. Foruden individuelt terapiforløb tilbyder jeg forældrerådgivning - eventuelt suppleret af familiesamtaler og/eller børnesamtaler.
Herudover tilbyder jeg gruppeforløb for unge, der kæmper med det at være ung.
Jeg holder desuden løbende foredrag om transgenerationelle traumer – altså traumer, der nedarves på tværs af generationer og tilbyder undervisning af fagpersoner, plejeforældre og andre mennesker, der er i berøring med udsatte børn, unge og familier.
Jeg afholder også workshops i selvudvikling og bevægelse. Du kan læse mere om de forskellige ydelser under fanen 'Ydelser'.